Een greep uit ons aanbod van diensten

HELLENDE DAKEN

HELLENDE DAKEN

Een nieuw of gerenoveerd hellend dak? Geen probleem!

Wij begeleiden u bij de keuze van de juiste materialen. Rozendom Tim uit Oost-Vlaanderen verzorgt de volledige renovatie of aanleg van uw plat of hellend dak.

Van opmeting tot oplevering houden we de touwtjes strak in handen zodat u achterblijft met het perfecte dak.


PLATTE DAKEN

PLATTE DAKEN

Een plat dak blijft populair omwille van de vele voordelen. Het is functioneel, esthetisch en iets goedkoper dan een hellend dak.

Wij zorgen voor een perfecte plaatsing volgens de regels van de kunst. Zit u met een lek? Dan helpen we u graag zo snel mogelijk uit de nood.

Met de vele jaren ervaring hebben daken met EPDM geen geheimen meer voor ons.


DAKISOLATIE

DAKISOLATIE

Je dak isoleren kan met verschillende soorten dakisolatie. Van alle energiebesparende maatregelen is het isoleren van het dak ongetwijfeld één van de meest rendabele ingrepen.

Aangezien warmte stijgt, kan er maar liefst 25% van de warmte verloren gaan wanneer er geen dakisolatie geplaatst is. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info.


BAKGOTEN EN OVERSTEKEN

BAKGOTEN EN OVERSTEKEN

We zorgen voor een nauwkeurige dakafwerking met aandacht voor dakgoten en oversteken. De oversteken zijn de hellende dakranden die verder uitsteken dan de gevel.

Verschillende materialen zijn mogelijk, de meest voorkomende zijn: PVC, vezelcementplaten (algemeen) of sidings. Mocht u in het ongewisse tasten wat betreft het materiaal, helpen wij u graag bij het maken van deze keuze.

Door onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat het resultaat volledig aan uw wensen en budget voldoet.


GYPROCWERKEN

GYPROCWERKEN

U kan bij ons terecht voor het plaatsen van scheidingswanden, voorzetwanden, plafonds en algemene gyprocwerken. Deze systemen zijn allen toepasbaar zowel bij renovatie als bij nieuwbouw.

Op deze manier kan u uw ruimtes voorzien van extra isolatie wat uw comfort en verbruik ten goede komt.

Niet afgewerkte ruimtes of ongebruikte ruimtes, zoals een zolder, kunnen met Gyproc eenvoudig tot mooie afgewerkte kamers worden omgetoverd. Heeft u vragen over de mogelijkheden van Gyproc, of heeft u een ruimte die u graag zou willen afwerken, dan kan u ons altijd contacteren.


RAMEN EN DEUREN

RAMEN EN DEUREN

Wij plaatsen ramen en deuren in zowel PVC,aluminium en hout. U kan kiezen uit een groot kleurgamma en geplaatst met de nodige vakkennis.

Bij Rozendom Tim kan u ook steeds rekenen op een perfecte na-service.


GEVELBEKLEDING

GEVELBEKLEDING

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om met gevelbekleding jouw gevel te verfraaien of isoleren.

In deze branche zijn er continue innovaties die maken dat er vaak nieuwe oplossingen beschikbaar zijn, die het uitzicht van uw gevel verbeteren en de isolatiewaarde verhogen.

Een gevel die bekleed is met hout heeft vaak een authentieke en warme uitstraling. Heel wat verschillende houtsoorten kunnen gebruikt worden voor een gevel te bekleden. We helpen je met het kiezen van de beste oplossing die past bij jouw situatie en budget.


VELUXRAMEN EN KOEPELS

VELUXRAMEN EN KOEPELS

Meer wooncomfort en licht met minder energieverbruik dankzij Velux-ramen en dakkoepels

Rozendom Tim biedt praktisch alle innovatieve oplossingen van Velux, zoals de bekende tuimelvensters en uitzettuimelvensters, maar ook daglichtsystemen, daglichtboxen en lichtkoepels plaatsen we voor u. Alle systemen bieden een hoge thermische isolatiewaarde. Er is ook een zelfregelend ventilatiesysteem verkrijgbaar.

Hebt u interesse in de voordelen van Velux-dakramen? Kies dan voor de expertise van Rozendom Tim. Wij vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden voor uw dak. En bieden u natuurlijk ook graag een vrijblijvende gratis offerte aan.


ALLE MAATWERK IS MOGELIJK

ALLE MAATWERK IS MOGELIJK

Bij ons kan u ook terecht voor het plaatsen van houten tuinschermen of het maken van uw carport. Alles is mogelijk en steeds vakkundig geplaatst met de beste materialen.

Hebt u graag in uw tuin maatwerk in hout contacteer ons vrijblijvend voor meer info.

Waarom kiezen voor Rozendom Tim


 

- Zelfwerkende patron
- 1 contactpersoon doorheen uw project
- Snelle service, vakmanschap en professionaliteit
- kennis en ervaring
- Steeds gratis prijsofferte
-Verhuur van kranen in het waasland

 

 

CONTACTEER ONS

Rozendom Tim  /  Zandstraat 83  9120 Beveren-Waas  /   Gsm:  0473.57.14.27 /  BTW: BE 0664.799.891  /  Email: rozendom.tim@gmail.com